COMUNICACIÓ

Treballem per a comunicar el teu projecte educatiu

Fins fa molt poc temps, es dedicava una atenció limitada a la Comunicació de la marca educativa. Essencialment, les accions es centraven en una mínima comunicació durant el període de pre-inscripcions, la programació de jornades de portes obertes i l’atenció a les famílies. Però la realitat canvia, i actualment, els equips directius dels centres educatius han de fer front a una oferta àmplia i cada cop més competitiva i a una demanda, la de les famílies, cada cop més exigent i coneixedora del què vol i del què espera d’un centre educatiu.

La Comunicació i el Màrqueting Educatiu engloba el conjunt d’activitats relacionades amb la gestió de la imatge del centre educatiu: des dels processos i accions de difusió de les activitats i de l’oferta educativa, fins a l’anàlisi de l’entorn educatiu, passant pel disseny de les Jornades de Portes Obertes, o la millora dels processos d’admissió o el manteniment del vincle amb l’antic alumnat.

Actualment, la Comunicació i el Màrqueting Educatiu han passat a ocupar un lloc prioritari en la gestió i direcció dels centres educatius. Comunicar més i millor el projecte educatiu del centre ja no és una opció. És una necessitat.

D’EP Institut proposa la realització d’un informe estratègic de màrqueting educatiu i comunicació del centre educatiu, que permeti disposar d’un diagnòstic detallat dels diferents processos de comunicació interna i externa del centre educatiu, dissenyar una arquitectura informativa i de comunicació que refermi i millori la satisfacció de les famílies del centre, contribuint a la seva fidelització, facilitar a l’equip directiu i al claustre del centre, les eines i coneixements que facilitin la gestió autònoma en l’àmbit de la comunicació interna i externa i aportar una perspectiva de mercat, que faciliti una gestió estratègica del centre.

A més, D’EP Institut disposa d’una àmplia experiència en l’acompanyament a centres i institucions educatives en la millora de la comunicació dels seus projectes educatius a través del disseny i implementació de campanyes de comunicació i formació als equips interns.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tens dubtes? Si vols que t’ajudem en qualsevol de les nostres àrees, envia’ns un formulari i et contestarem el més aviat possible.
Contactar per saber-ne més