EDUCACIÓ I
ORIENTACIÓ

Disseny i implementació de projectes educatius i d’orientació acadèmica i professional en l’àmbit educatiu i sociocomunitari per a centres educatius, institucions públiques, empreses i entitats sense afany de lucre.

ORIENTACIÓ

MÉS DE 25 ANYS ACOMPANYANT A LES PERSONES A DECIDIR.

El model d’orientació acadèmica i professional de D’EP Institut pivota sobre el concepte integral de la construcció del projecte de vida i professional de la persona, que reconeix el caràcter emancipador i universal de l’orientació acadèmica i professional.

Projectes
Educatius

FEM REALITAT ELS TEUS PROJECTES

A partir de l’aplicació d’una metodologia pròpia i a través d’un treball conjunt amb la institució, l’equip de D’EP Institut realitza la conceptualització i disseny del projecte educatiu.

Comunicació

TREBALLEM PER A COMUNICAR EL TEU PROJECTE EDUCATIU

D’EP Institut proposa la realització d’un informe estratègic de màrqueting educatiu i comunicació del centre educatiu, que permeti disposar d’un diagnòstic detallat dels diferents processos de comunicació interna i externa del centre educatiu.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tens dubtes? Si vols que t’ajudem en qualsevol de les nostres àrees, envia’ns un formulari i et contestarem el més aviat possible.
Contactar per saber-ne més