D’EP Institut col·labora en conceptualització i desenvolupament de Futuria + Jove, una fira d’orientació organitzada per l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu

L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu (Eivissa) organitza des de fa 9 edicions Futuria + Jove, una fira d’orientació que té com a objectiu acompanyar al jovent en la construcció del seu projecte de vida i professional, així com complementar la tasca orientadora que realitzen els centres educatius. La fira s’adreça a alumnat de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat del municipi de Santa Eulària des Riu.

 

Des de fa 8 edicions, D’EP Institut col·labora amb l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu en la conceptualització de la fira, així com en el desenvolupament de les activitats a través del seu equip d’orientadores. La darrera edició de Futuria + Jove es va celebrar el gener del 2023 al Centre Cultural de Jesús i va consistir en la realització de tallers i xerrades sobre els elements clau a l’hora d’escollir uns estudis i una professió (autoconeixement, oferta formativa i mercat de treball).

 

Més informació a: https://www.futuriajove.com/