La Menció Enric Renau i Permanyer neix amb la voluntat de ser un reconeixement a la figura i a la tasca de l’Enric en aquest àmbit posant en valor la tasca de persones, projectes o institucions que amb les seves iniciatives en l’àmbit de la recerca aplicada afavoreixin la transformació i intersecció del món de l’educació, la formació i el treball.

El 2013, la 1a Menció Enric Renau i Permanyer va recaure en online l’estudi “Factor influents en l’elecció d’estudis científics, tecnològics i matemàtics”, impulsat per Everis i realitzat amb el suport tècnic d’e-Motiva, i amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament.

L’any 2014, l’entitat reconeguda va ser l’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques, Ivàlua, com a organització dirigida a medir l’impacte de les polítiques i els programes.

El 26 de novembre de 2015,  s’ha lliurat la 3a Menció Enric Renau i Permanyer a  l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

La 1a Menció Enric Renau i Permanyer premia a Everis
La 2a Menció Enric Renau i Permanyer premia a Ivàlua

La 3a Menció Enric Renau i Permanyer premia a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat

4a Menció Enric Renau i Permanyer a la recerca social aplicada
El proper dijous 24 de novembre de 2016 al Petit Palau de la Música i en el marc dels premis Educaweb, es lliura la 4a menció Enric Renau i Permanyer a la recerca social aplicada en educació, formació i treball.

mencio

Enguany la Menció, impulsada des del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, DEP Institut i Educaweb, ha volgut posar l’èmfasi en les iniciatives enfocades en l’anàlisi de l’organització (i reorganització) social del temps i la seva incidència en l’àmbit de l’educació, la formació i/o el treball.

Inscripcions a l’acte