Aquest projecte del Programa Erasmus+ s’emmarca dins un apartat de projectes que es desenvolupen per donar resposta a la crisi de la Covid-19.

L’objectiu principal és desenvolupar eines d’avaluació i suport digital perquè els centres de secundària puguin autoavaluar i desenvolupar el seu programa d’orientació acadèmica i professional i afrontar nous reptes per tal de reduir l’abandonament escolar prematur. A més també s’oferirà una formació online per al professorat i professionals de l’orientació a través de la caixa d’eines TACKLE.

Es considera que a conseqüència de la crisi de la Covid-19 a Europa la necessitat de serveis d’orientació, control i suport a les escoles és encara més urgent. Per aquest fet, es volen desenvolupar eines digitals innovadores per donar suport a professionals de l’orientació i al professorat.

D’EP Institut lidera aquest projecte amb la col·laboració d’altres entitats europees: Consorci d’Educació de Barcelona, Centro Studi Pluriversum (Itàlia), Ison Psychometrica (Grècia), Iskra Desenvolupament SCCCL (Espanya).

Més informació al lloc web del projecte.