DEP Institut participa en un projecte per a desenvolupar un sistema d’avaluació en entorns empresarials

DEP Institut, en consorci amb SCYTL, ha rebut cofinançament per part del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme en el marc del Pla Nacional d’Investigació, Desenvolupament i Innovació Tecnològica (# TSI -020601-2012-15) per tal de desenvolupar una sol·lució innovadora: el Personnel Satisfaction Surveys (PSS).

Així doncs, el principal objectiu del consorci és desenvolupar PSS, un sistema innovador per evaluar l’entorn de treball d’una empresa per tal d’incidir en la millora de la productivitat i la satisfacció dels seus treballadors. El resultat del projecte es traslladarà en una plataforma tecnològica que podrà ser comercialitzada entre PIMES i grans companyies.

DEP Institut participarà en les diferents fases del projecte aportant els seus coneixements i àmplia experiència en processos d’avaluació.

El Proyecto Personnel Satisfaction Surveys (PSS), con la participación de SCYTL SECURE ELECTRONIC VOTING, SA y DEP INSTITUT, S.L., con número de expediente TSI-020601-2012-15, ha sido cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo, dentro del Plan Nacional de Investigación Científica, Desarrollo e Innovación Tecnológica 2008-2011. El objetivo del proyecto es el desarrollo de un innovador sistema para evaluar el entorno de trabajo de una empresa que permita mejorar su productividad al aumentar la satisfacción de sus empleados, especialmente en empresas de sectores basados en capital humano.

ministerio-industria-energia