Per tercer any consecutiu, la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona (FUAB) ha encarregat a DEP Institut un estudi sobre la inserció laboral dels seus titulats i titulades en estudis de grau o màster.

A més dels estudis oferts per la Fundació UAB a les Escoles de Prevenció i Seguretat Integral, Turisme i Direcció Hotelera, Arxivística i Gestió de Documents, FUABFORMACIÓ i el Centre de Formació Professional Fundació UAB, també s’han analitzat la qualitat de la inserció laboral així com la valoració de la formació rebuda per part dels titulats i titulades del Màster Universitari en Polítiques socials i acció comunitària, de l’Escola Dr. Robert de la Fundació Salut i Envelliment.

A través d’un qüestionari online, l’estudi ha permès obtenir informació sobre la situació laboral i les condicions de treball dels titulats i titulades i valorar la qualitat de la inserció laboral, així com la satisfacció amb la formació rebuda als estudis de la FUAB. Addicionalment, aporta informació sobre les experiències de mobilitat internacional de l’antic alumnat i la formació continuada realitzada.