DEP Institut i Educaweb elaboren la “Guía práctica para estudiar en el extranjero”

En un món global, estudiar a l’estranger és una opció escollida per un nombre cada vegada més gran d’estudiants que contribueix al seu desenvolupament personal i professional. Segons dades de l’INE de l’any 2014, 462.000 estudiants d’entre 18 i 34 anys havien realitzat part dels seus estudis de formació superior fora d’Espanya.

Com a resposta a aquesta demanda i per tal d’ajudar als estudiants en la seva presa de decisions, Educaweb i DEP Institut han elaborat la Guía práctica para estudiar en el extranjero, un manual que respon a les preguntes de “què estudiar, on estudiar i quins són els criteris”.

La guia recull informació completa i detallada sobre tot allò que els estudiants necessiten saber per estudiar a l’estranger i planificar la seva carrera acadèmica i professional en base a una perspectiva orientadora. Per tal d’escollir els principals centres internacionals de referència organitzats per sectors professionals s’ha dissenyat un model de priorització de l’oferta educativa basat en un sistema d’ indicadors d’excel.lència, a partir dels quals s’ha elaborat una compilació pensada per ser útil i aportar valor afegit a la informació ja existent.

El llibre recopila informació de les ciutats universitàries de 29 països, 129 campus de referència global i 786 estudis universitaris, classificats en 22 sectors de coneixement. Proporciona també informació pràctica de les 10 ciutats amb més oferta formativa, on el lector pot conèixer des d’aspectes relacionats amb l’activitat universitària de la ciutat fins a qüestions de la vida quotidiana.

La “Guía práctica para estudiar en el extranjero”, publicada per l’Editorial Planeta es pot adquirir a les llibreries, amb concertació prèvia a la seu d’Educaweb i DEP Institut a Barcelona, o bé online: http://www.casadellibro.com/libro-guia-practica-para-estudiar-en-el-extranjero/9788408141303/2524900