Espai per a compartir coneixements i experiències
La trobada, celebrada el 20 de novembre a Barcelona, té com a objectiu crear un espai perquè els responsables de la gestió i direcció dels centres educatius puguin compartir els seus coneixements i experiències relacionats amb el màrqueting educatiu.
La jornada versa sobre les temàtiques “marca educativa”, “captació de l’alumnat” i “eines de comunicació” amb les ponències impartides per Josep Lluís Segú, director general de D’EP Institut i Educaweb; José Antonio Segarra Torres, professor del Departament de Màrqueting de l’IESE; Jaume Vilella, director general de l’Escola Internacional del Camp; Sílvia Amblàs, directora de D’EP Institut; Alfons Casas del Departament de Màrqueting i Comercial de Catalunya Ràdio; i Julio Andreu, consultor pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.
A més compta amb una taula rodona amb la presència de Berta Fraguas, directora general de la Fundación Colegios del Mundo Unido, Eulàlia Balañà, directora de l’Escola Bressol Cel Blau, i Maite Viudes, directora general Adjunta de la Fundació UPF.
Podeu consultar el programa clicant el següent enllaç
Més informació: www.escolacristiana.org
Cultura Universalis pretén desenvolupar i posar a prova una sèrie de tallers d'activitats creatives basades en la cultura i un joc interactiu en línia per millorar la competència intercultural i l'actitud prosocial a través de l'art en infants de 7 a 14 anys, el caràcter i potencial dels quals encara estan en desenvolupament, per la qual cosa la seva receptivitat a diferents estímuls és més àmplia. Tots els materials s'organitzen a través de 7 temàtiques:
Punt de Referència és una associació que acompanya a jovent tutelat i extutelat i/o en risc d’exclusió en el seu procés d’emancipació. Durant el 2022 i el 2023, D’EP Institut ha donat suport a l’associació en l’avaluació de projectes relacionats amb:
La Fundació Caja Navarra aporta anualment un fons destinat a les crisis humanitàries oblidades. D’EP Institut va donar suport en la gestió de la convocatòria de 2023 en què es van presentar 8 entitats i se’n van beneficiar tres: Manos Unidas, UNICEF i EACNUR. Concretament D’EP s’ha encarregat de preparar els materials pel jurat, sistematitzant els criteris d’avaluació, recollir les seves aportacions i oferir els resultats de la seva valoració.
D’EP Institut ha dinamitzat les sessions impulsades pel Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) per identificar els 10 reptes per al Desenvolupament Sostenible (edició 2022 - publicada el 2023) que han comptat amb la participació de l’Aliança Catalunya 2030. La tasca desenvolupada per D’EP Institut ha estat la preparació dels continguts i materials per les sessions, la dinamització d’aquestes i l’anàlisi i presentació de les conclusions. Prèviament a la primera sessió es va portar a terme una consulta online a membres de l’Aliança per tal de centrar el debat. En total s’han realitzat 4 sessions d’una durada aproximada de 4 hores cadascuna. Podeu consultar l’informe a: https://cads.gencat.cat/web/.content/Documents/Informes/2023/10-REPTES-15_09_23-ACCESSIBLE.pdf
DE’P Institut ha elaborat la “Guia pràctica d’avaluació dels Plans Locals de Salut”(PLS) a sol·licitud de la Diputació de Barcelona, per tal de tenir un document que faciliti l’avaluació i per tant valorar l’acompliment dels objectius plantejats. La guia aporta pautes per planificar i desenvolupar el seguiment i l’avaluació del PLS, i també fa recomanacions sobre la difusió dels resultats obtinguts. S’estructura en 6 capítols i en el darrer s’ofereix un decàleg amb els 10 principis bàsics a tenir en compte en la realització del seguiment i/o avaluació d’un PLS. Per més informació: https://llibreria.diba.cat/cat/llibre/guia-practica-d-avaluacio-d-un-pla-local-de-salut_69070