D’EP Institut ha col·laborat amb la Federació Salut Mental Catalunya i la Fundació Probitas en l’avaluació del projecte de formació en salut mental infanto-juvenil. L’objectiu principal d’aquest projecte és la prevenció terciària i la promoció de la salut mental, la millora de la qualitat de vida d’infants, adolescents i joves amb una problemàtica de salut mental i la seva recuperació, a través de la capacitació de familiars i professionals no especialistes en salut mental.

D’EP Institut ha portat a terme l’avaluació de dues de les accions formatives del projecte, “Parlem”, una formació bàsica en salut mental per a l’adquisició de coneixements i recursos, i “Taller”, un taller de capacitació en salut mental infanto-juvenil, en habilitats, eines i estratègies per a l’acompanyament a infants, adolescents i joves amb problemes de salut mental.

Per a l’avaluació s’han realitzat entrevistes a responsables del projecte, familiars i professionals i una enquesta online dirigida als participants de les formacions de la segona, tercera i quarta edició.

Més informació: https://www.salutmental.org/que-fem/acompanyament-a-les-persones/salut-mental-infanto-juvenil-2/