El projecte T-Tactic@School

DEP Institut participa en el projecte europeu per organitzar, gestionar i fer el seguiment de pràctiques professionals a escala internacional

 

La finalitat del projecte T-Tactic@school, finançat pel Programa d’Aprenentatge Permanent Leonardo da Vinci-transferència d’innovació, és oferir a les escoles i als centres de formació professional eines per organitzar, gestionar i fer el seguiment de pràctiques professionals a escala internacional. Per a això s’empra el manual T-Tactic@school, basat en Q-Net, creat fa més 10 anys i actualitzat i testat pels experts de l’anterior projecte Tactic, sobre els processos d’emissió i acolliment de persones en programes de mobilitat. Aquesta guia ha estat de nou renovada amb noves eines i directrius amb el propòsit d’adaptar-se a la realitat educativa i, d’aquesta manera, servir d’ajuda als professors, tutors, orientadors i gestors dels centres de formació professional a l’hora d’integrar els projectes de pràctiques internacionals en els plans d’estudi de les escoles i centres de formació professional i reconèixer, validar i certificar les competències adquirides pels estudiants durant les seves pràctiques a l’estranger.

En T-Tactic@school participen un total de 13 socis de sis països diferents. Entre ells, DEP Institut s’encarrega de coordinar la comunicació interna i disseminació del projecte, a més de gestionar la pàgina web.

T-Tactic@school és la continuació de la iniciativa internacional Tactic, en la qual DEP també va participar juntament amb altres 12 socis.

El present projecte ha estat finançat amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta comunicació és responsabilitat exclusiva del seu autor. La Comissió no és responsable de l’ús que pugui fer-se de la informació aquí difosa.