JOBLAND, un projecte europeu que promou l’orientació des de Primària

Promoure i desenvolupar l’orientació acadèmica i professional des de l’educació Primària, així com prevenir l’abandonament escolar prematur és el principal objectiu de JOBLAND: Teaching skills and resources for improving career learning at schools, un nou projecte europeu en què participa DEP Institut juntament amb un consorci format per 9 entitats del sector educatiu i formatiu provinents de 6 països: Romania, Itàlia, Dinamarca, Regne Unit, Turquia i Espanya.

Aquesta iniciativa busca introduir en aquesta etapa educativa el món de les professions i el coneixement de les habilitats clau per al desenvolupament de l’alumnat, de manera que aprenguin a ser autònoms en el procés de presa de decisions a llarg de la seva trajectòria acadèmica i professional.

A través del projecte, cofinançat pel programa Erasmus + de la Comissió Europea, també es pretén identificar i aportar metodologia i recursos que donin suport al desenvolupament de les competències transversals i l’autonomia de l’alumnat.

El projecte de JOBLAND no comença des de zero. El consorci utilitzarà un marc teòric i recursos desenvolupats i provats en altres projectes en els que ha participat DEP Institut com són Guidance and Entrepreneurship Mind-Sets through Games (GEM), LEADER i Widening the Future.

Si sou un centre educatiu i/o professional de l’orientació i esteu interessats en conèixer més detalls del projecte podeu contactar amb nosaltres a través del correu jobland@dep.net o per telèfon (932151365 – Rachel Nelson).

Més informació: https://www.joblandproject.eu/