Exper(i)ència, científics emèrits col•laborant amb l’escola

DEP Institut participa amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació en el desenvolupament del Programa Amgen Exper(i)ència destinat a l’impuls de les vocacions científico-tècniques
DEP Institut està col•laborant actualment amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) qui, amb el suport d’Amgen, es troba desenvolupant el programa Amgen Exper(i)ència.

L’objectiu d’Amgen Exper(i)ència és proporcionar una més completa i actualitzada educació científica i tècnica dels nostres joves, mitjançant la participació de científics i científiques jubilats als centres educatius de primària i secundària.
El Programa aposta per les capacitats i el talent dels científics i científiques que ja no viuen les exigències de productivitat del món laboral. Es preveu que els científics i científiques puguin donar suport als centres educatius amb el seu camp d’expertesa mentre que el professorat assegura l’accés de l’alumnat a aquest coneixement.
Els equips que actualment es troben col•laborant en el desenvolupament del Programa Amgen Exper(i)ència són els següents:
– Finançat per AMGEN
– Coordinat i dirigit per FCRi
– Equip consultiu: CRECIM
– Equip executiu primària: Roser Ylla i Teresa Calveras
– Equip executiu secundària: Montse Cabello i Mariona Domènech
– Secretaria tècnica: DEP Institut

Més informació a: http://aexperiencia.fundaciorecerca.cat/