Enric Renau i Permanyer ha rebut, a títol pòstum, la medalla al treball President Macià

El President de la Generalitat de Catalunya Artur Mas ha lliurat a Montserrat Oliveras i Bagués la medalla President Macià en reconeixement a la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball d’Enric Renau i Permanyer.

Enric Renau, es va llicenciar en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ampliar els seus estudis a la Università degli Studi i a l’Institut Universitari Europeu de Florència i a Walter A. Haas School of Business de la Universitat de Califòrnia, a Berkeley (EUA). Va ser cofundador i soci de DEP Institut, empresa que, entre d’altres activitats, dóna suport a les empreses, les institucions públiques i les entitats sense afany de lucre en la seva presa de decisions tàctiques i estratègiques. Enric Renau també va ser Conseller delegat d’Educaweb.com, professor associat a la Universitat Pompeu Fabra entre 1993 i 2006 i membre de la junta directiva de CTecno i de l’Associació Catalana de Sociologia.

L’acte es va celebrar el 12 de desembre de 2011 al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. El President Artur Mas, acompanyat pel conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, van lliurar la medalla al treball President Macià 2011 a setze persones i la placa al treball President Macià 2011 a vuit empreses i entitats amb seu a Catalunya.