El primer curs d’estiu de CMU i BBVA ha resultat tot un èxit

DEP ha participat en l’organització, gestió del short course

 

El Comité Español de Los Colegios del Mundo Unido ha celebrat el seu primer curs d’estiu en el marc del programa Valores de futuro amb el suport de BBVA i amb la col·laboració de DEP Consultoria Estratègica.

En aquesta iniciativa han participat els i les estudiants de la classe guanyadora de la primera edició del Concurs dels 1000 y 1 valoresque organitza l’entitat financera.

Entre el 25 i el 30 de juny l’alumnat de l’aula de secundària 1r A del Colegio CPR Galen de Lugo han conviscut a Vilanova de Sau (Girona) i ha participat en tallers sobre valors com la responsabilitat i la solidaritat.

Des de 2007, DEP Consultoria Estratègica ha acompanyat a la Fundación Comité Español de Los Colegios del Mundo Unido en la creació d’un Colegio del Mundo Unido a Espanya, el qual, finalment, s’ubicarà a la comunitat de Cantàbria.

És per això que la Fundación de Los Colegios del Mundo Unido ha comptat amb la col·laboració de DEP en l’organització, gestió i procedimentación del short course amb l’objectiu d’estandarditzar aquest tipus d’activitats, que es preveu que aniran augmentant en els pròxims anys.

Actualment, DEP està treballant en l’avaluació de la satisfacció de l’alumnat assistent, així com en l’anàlisi de l’impacte que el short course ha causat entre l’alumnat, per a això DEP ha confeccionat i distribuït un qüestionari entre l’estudiantat per després de sis mesos tornar a contactar amb ells a l’acabament del curs amb l’objectiu de mesurar les aplicacions reals dels coneixements apresos.