DEP participa en el projecte Digi Guidance

DEP Institut participa en el projecte europeu DIGI Guidance que té l’objectiu de desenvolupar una eina d’orientació acadèmica professional pel context romanés. El projecte té un consorci internacional que treballa per millorar l’orientació acadèmica i professional en Romania.  Els socis del projecte són romanesos de diferents contextos geogràfics (4 regions del país) i socis internacionals de Catalunya, Regne Unit i Itàlia que treballen per a la transferència d’una eina anglesa d’orientació acadèmica i professional.  El producte que es  desenvolupa, CAREER4U, està destinat a estudiants i persones que busquen feina.

Al març de 2015 DEP Institut va ser l’amfitrió de la tercera reunió internacional del projecte.  20 persones  del consorci del projecte es van reunir a Barcelona per avaluar la prova pilot de l’eina d’orientació online.

DIGI

 

Es pot trobar més informació sobre el projecte i l’eina a la pàgina web i a través de Facebook.

El projecte està finançat per la Unió Europea a través del Programa d’Aprenentatge Permanent, Leonardo da Vinci Projecte Multilateral – Transferència d’Innovació (TOI).

EU_flag_LLP_EN-01