DEP Institut participa en el projecte LEADER: recursos d’aprenentatge i presa de decisions

El projecte LEADER, cofinançat a través del Programa Erasmus + de la Unió Europea, identificarà o desenvolupar recursos i metodologies per a desenvolupar i avaluar habilitats de gestió de la carrera professional (CMS, les sigles en anglès). LEADER també té l’objectiu d’oferir eines útils a orientadors i orientadores professionals per implementar programes d’orientació de habilitats per la gestió de la carrera professional .

 

Les activitats i resultats de LEADER inclouen:

– L’anàlisi de les necessitats d’orientació i de marcs de habilitats per la gestió de carrera en 6 països per definir un model compartit;

– Adaptació d’eines TIC del consorci per ajustar-les a les necessitats d’orientadors/es i usuaris/ies;

-Prova pilot dels millors recursos i activitats de disseminació;

– Desenvolupament de mòduls de formació per orientadors/es i mestres basats en l’aprenentatge cooperatiu

– Creació d’una plataforma on-line per l’aprenentatge cooperatiu.

 

Al desembre  de 2014 el consorci de 6 països (Espanya, Itàlia, Regne Unit, Grècia, Romania i Turquia) es va reunir a la Universitat de Derby, Regne Unit per mantenir la primera reunió del projecte i organitzar el treball a realitzar durant aquest projecte que finalitzarà a l’agost de 2017.

 

Enguany, durant el mes de maig de 2015 el consorci es va reunir a la Universitat Çukurova, d’Adana, Turquia per mantenir la segona reunió del projecte per parlar del primer anàlisi de les habilitats per la gestió de la carrera professional als 6 països.

Més informació a la pàgina web del projecte: www.leaderproject.eu