Consolidar una xarxa d’orientació professional arreu del territori català

DEP Institut ha acompanyat el SOC a la validació del seu model d’orientació professional i en la definició del full de ruta per al seu desplegament

Amb el propòsit de consolidar la xarxa d’orientació professional a tot el territori català, tant mitjançant les Oficines de Treball com dels centres prestadors de serveis, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha comptat amb la col·laboració de DEP Institut en el procés de validació del seu model d’orientació professional i la confecció del full de ruta per al seu desplegament.

DEP s’ha encarregat de l’anàlisi de la informació existent i la dinamització de diferents sessions de treball amb l’equip del SOC per diagnosticar l’estat actual del model d’orientació i definir, conjuntament, el full de ruta per a la seva expansió.

A més dels serveis d’orientació de les Oficines de Treball, el SOC també ofereix els seus serveis a través d’Internet mitjançant una pàgina web on la ciutadania pot assabentar-se dels tipus de treball disponibles i, al mateix temps, les empreses poden donar a conèixer les seves necessitats. Entre molts recursos, en aquest espai també s’informa sobre el procediment a seguir per trobar feina.