BarçaKids: Programa Esport i Valors

DEP Institut realitza de nou l’avaluació del projecte

Enguany la Fundació FCBarcelona ha impulsat la tercera edició del programa Esport i valors, BarçaKids. Aquest és un projecte educatiu adreçat a les escoles dels països catalans amb l’objectiu de contribuir a fomentar i desenvolupar els valors a través de l’esport.

Mitjançant aquest Programa, adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys, la Fundació FCBarcelona pretén treballar els valors a través de l’esport, com a motor de canvi, a través del seu desenvolupament personal i comunitari.

El Programa BarçaKids té dues línies de treball. La primera ofereix a les escoles treballar a les seves aules els valors a través d’unitats didàctiques. La segona, a través d’una plataforma virtual complementa i dóna continuïtat a la sessió presencial, a més de permetre la participació de tota la comunitat educativa (fcbkids.cat).

DEP Institut és l’empresa responsable d’avaluar l’aplicació del Programa Esport i valors, BarçaKids des dels seus inicis. Per això es preveu la realització d’observacions no participants als centres on es desenvolupa el Programa, així com també enquestes d’avaluació de l’impacte i la satisfacció amb el Programa a participants, famílies i professorat.

Més informació: fundacio.fcbarcelona.cat