3ª Reunió transnacional del projecte europeu DOC a Barcelona

Els dies 3, 4 i 5 de maig es va celebrar a Barcelona la 3a reunió transnacional del projecte DOC (Digital Orientation Competences) (Núm. proyecto: 2015-1-BG01-KA202-014326).

El projecte DOC, cofinançat a través del Programa Erasmus+ de la Unió Europea, està liderat per la Universitat de Sofia (Bulgària) i té com a socis a: National Agency for Vocational Education and Training (NAVET) (Bulgària), SU Panayot Volov (Bulgària), PG po KTS (Bulgària), Centre Studi Pluriversum (Itàlia), Universita degli Studi di Camerino (Itàlia), Fundatia Satean (Romania) i DEP Institut (Espanya).

El projecte té com a objectiu transferir i adaptar al context búlgar una eina digital de suport a l’orientació acadèmica i professional. Aquesta eina ha estat prèviament desenvolupada a Gran Bretanya (Kudos), Itàlia (SORPRENDO), i Romania (Career4U) i a Bulgària rebrà el nom de Karieratami. L’eina permet relacionar competències, interessos, valors, motivacions i personalitat amb professions o formació per assolir-les.

La reunió ha facilitat avançar en el procés de definició de la plataforma per a usuaris i professionals i en l’elaboració de la guia metodològica. Durant la reunió, els socis del projecte van visitar la Fundació Intermèdia  i una de les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) on van rebre informació sobre els programes, projectes i activitats d’orientació que realitzen aquestes entitats amb diversos col·lectius.