Acompanyem a les persones en la construcció del seu projecte de vida i professional Fem realitat els teus projectes educatius Treballem per comunicar el teu projecte

D’EP ORIENTACIÓ

Més de 20 anys acompanyant a les persones a decidir.

El model d’orientació acadèmica i professional de D’EP Institut pivota sobre el concepte integral de la construcció del projecte de vida i professional de la persona, que reconeix el caràcter emancipador i universal de l’orientació acadèmica i professional.

En aquest sentit, el nostre treball en l’àmbit de l’orientació posa també l’accent en fomentar el desenvolupament de les habilitats per a la gestió de la carrera de les persones, de manera que cada activitat, programa o iniciativa d’orientació que realitza D’EP Institut, fomenti a curt o mig termini aquesta perspectiva.

Descobreix tots els nostres serveis d’orientació acadèmica i professional.

Informació

  Nom

  Correu electrònic

  Telèfon

  Organizació

  Vull rebre el catàleg de serveis


  D’EP PROJECTES EDUCATIUS

  Fem realitat els teus projectes

  Actualment, moltes institucions no escolars – administracions públiques, fundacions, empreses, organitzacions no governamentals, … – utilitzen “el fet educatiu” com una via mitjançant la qual intenten assolir els seus objectius, siguin aquests de caràcter comunicatiu o divulgatiu, estiguin vinculats amb la seva missió, establerts en el marc de polítiques pròpies de RSC, …

  A partir de l’experiència de D’EP Institut en la realització i acompanyament en la implementació de projectes educatius, contemplem 4 tipus de serveis, aplicant una metodologia pròpia que permet l’adaptació al projecte i a la institució promotora del mateix: Conceptualització i disseny, Secretaria Tècnica, Organització d’Esdeveniments i Avaluació.

  Descobreix tots els nostres serveis per a Projectes Educatius.

  Informació

   Nom

   Correu electrònic

   Telèfon

   Organizació

   Vull rebre el catàleg de serveis


   D’EP COMUNICACIÓ

   Treballem per a comunicar el teu projecte educatiu

   La Comunicació i el Màrqueting Educatiu engloba el conjunt d’activitats relacionades amb la gestió de la imatge del centre educatiu: des dels processos i accions de difusió de les activitats i de l’oferta educativa, fins a l’anàlisi de l’entorn educatiu, passant pel disseny de les Jornades de Portes Obertes, o la millora dels processos d’admissió o el manteniment del vincle amb els antics alumnes.

   Actualment, la Comunicació i el Màrqueting Educatiu han passat a ocupar un lloc prioritari en la gestió i direcció dels centres educatius. Comunicar més i millor el projecte educatiu del centre ja no és una opció. És una necessitat.

   D’EP Institut disposa d’una àmplia experiència en l’acompanyament a centres i institucions educatives en la millora de la comunicació dels seus projectes educatius a través del disseny i implementació de campanyes de comunicació, auditories de Màrqueting Educatiu i formació als equips interns.

   Descobreix tots els nostres serveis de Comunicació i Màrqueting Educatiu.

   Informació

    Nom

    Correu electrònic

    Telèfon

    Organizació

    Vull rebre el catàleg de serveis